- CorluHaber.com
- Çorlu Haberleri
- Chp Milletvekili Adayı Emre Köprülü; “Siyaset Elinde Davul Çalarak Mahalleye Girmekle Olmaz”

06 Haziran 2015
Chp Milletvekili Adayı Emre Köprülü; “Siyaset Elinde Davul Çalarak Mahalleye Girmekle Olmaz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve adayı Emre Köprülü, romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde davullar zurnalar eşliğinde karşılandı. Yoğun sevgi gösterisi ile karşılanan Milletvekili Emre Köprülü, AK Parti’nin adayları Mustafa Yel ve Metin Akgün’e çatarak; “Siyaset elinde davul çalarak mahalleye girmekle olmaz” dedi.
CHP Tekirdağ Milletvekili ve adayı Emre Köprülü, Çorlu’da mahalle gezilerine devam ediyor. Romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi`ni ziyaret eden Köprülü, alkışlar, davullar ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Geçtiğimiz haftalarda roman mahallesini ziyaret ederek davul çalan AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Yel ve Metin Akgün’e çatarak konuşmasına başlayan Köprülü; “Bir çocuk, kendisi roman bir ailenin çocuğu. Hayata zor şartlarda gözlerini açıyor. Bu çocuk yılmıyor. Bu çocuk okuyor ve siyasal bilgiler fakültesini bitiriyor. Sınavlara giriyor, Kaymakam olmak istiyor, yazılı sınavı geçiyor. Yazılı sınavı geçtikten sonra AKP hükümeti devlet, roman ailenin çocuğu diye kaymakam yapmıyor” dedi.
“Siyaset Elinde Davul Çalarak Mahalleye Girmekle Olmaz”
Milletvekili Köprülü; “Siyaset elinde davul çalarak mahalleye girmekle olmaz. Siyaset, o roman ailenin çocuğunu kaymakam yapmazsın ama CHP o ailenin çocuğunu milletvekili yapar demekle olur. Siyaset böyle olur. CHP, toplumun bütün kesimlerinin üzerinde birleştiği, mutabık kaldığı bir partidir. Ben size buraya davul çalmaya gelmedim, herkes kendi işini yapacak” diye konuştu.
“Her Ailenin En Az 720 TL Geliri Olacak”
“Bütün ezilenlerin birleştiği nokta CHP’dir” diyen Köprülü; “Bir araya geldiğimiz nokta CHP’dir. Sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Hepimiz sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Beraber problemlerin üstesinden geleceğiz. Bize destek verin ki Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getirelim. Çorlu için Tekirdağ için tüm yurttaşlarımız için özgür bir ülke yapalım. Bakın biz şunun sözünü verdik. Biz kimin Sosyal yardımını kesmişiz. Her ailenin en az 720 TL geliri olacak. Her ailenin cebine 720 TL para girecek, herkesin iş güvencesi olacak. Her isteyen istediği zaman kimseyi işten çıkartamayacak. Bizim bir sözümüz var, işsizlerimize iş bulmak zorundayız. Ekonomimizi büyütmek zorundayız. Hiç kimse kendisini ikinci sınıf insan olarak görmemeli” dedi.
“CHP’nin Kapıları Size Açık”
Roman açılımını da eleştiren Milletvekili adayı Emre Köprülü; “Ne dediler, roman açılımı dediler. Ne oldu, ne noktaya geldik. Ne yapıldı? Hiçbir şey. Hiçbir adım atılmadı. Biz CHP olarak bu sorunu kökünden çözebilmek için İzmir’den bir milletvekili adayı çıkardık. İçinizden birini çıkardık. Özcan Purçu’yu milletvekili adayı çıkardık. Bende buradaki hemşerilerimden şunu istiyorum, siz de siyaset yapacaksınız. CHP’nin kapıları size açık. Bir roman hemşerimiz bizim ilçe yöneticimiz olmalı, bir roman hemşerimiz Çorlu’da belediye meclis üyesi olmalı. Bizim için önemli olan temsildir. İzmir’in romanlar için Özcan Purçu’su varsa Tekirdağ’da sizin için Emre Köprülü’sü vardır. Dostça kardeşçe bir ülke olacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından vatandaşlarla görüşen, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden ve esnafları dolaşan CHP Milletvekili ve adayı Emre Köprülü, davullar zurnalar eşliğinde roman vatandaşlarla bir araya geldi.
Diğer Haberler
- Çorlu Su Arıtma Cihazları
- Çorlu Masaj Salonu
- Enerji Verimliliği Konferansı Yapıldı
- Fotokopi Makinesi Kiralama
- Kurumsal Web Tasarım İhtiyaçlarınız İçin Çözüm Ortağınız Renkli Kalem Web Tasarım Ajansı
- Çorlu'da Okullar Tatil Edildi
- Cemaat Operasyonunda 5 Tutuklama
- Tekirdağ Millet Vekillerini Seçti
- 1 Kasım Genel Seçim Sonuçları : Chp:47.9 Akp:33.4 Mhp:9.7 Hdp:4.5
- Kalbin İçin Pedalla Bisiklet Turu Düzenlenecek

